Модерен тенис комплекс в сърцето на София

Модерен тенис комплекс в сърцето на София


Всеки един човек има своите favorite place,  където обича да се наслаждава на атмосферата, храната, питиетата или музиката.

Днес ще ви представя едно от моите любими места за спорт или сутрешно кафе сред пищната зеленина и спокойствие на парк  „Заимов“

MG TENNIS  club е от онези места, в които попадаш и си казваш „ не съм в България“. Осъвремененият дизайн на всички елементи в спортното съоръжение гарантира максимален комфорт на всеки посетител на кортовете и заведенията до тях. Качество, удобство, дизайн и иновативност са думите, които описват това място. 

Построен през 1998 година, като спортна база на Софстрой, комплексът днес е изцяло с нов облик и посветен  на тениса. Висококачественото спортно съоръжение е  с 3 закрити корта с винилово покритие и настилка  на Green set comfort и 2 открити корта с червена клей настилка.  

Външният бар е с видимост към червените кортове в комплекса. Освежителните напитки и доброто обслужване ще ви вдъхновят за нови тенис приключения. Уединението преди или след тежък работен ден ще го откриете на това място с чаша ароматно кафе или коктейл в ръка. 

Посети го... ще повториш!

Снимки

Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..