Открий своя стил

Намерихме 6 резултата
Oversize
Открий своя стил

След като овърсазайз тренда завладя всички брандове, границата между мъжкото и дамското облекло съвсем изчезна.

Новия must have аксесоар
Открий своя стил

С новия сезон от годината идва и обновяването на гардероба. Напълно нормално е да разгледаме и новите модни предложения, и разбира се най-важното аксесоарите.

Розовият тренд
Открий своя стил

Ярко розовото го видяхме за първи път през есента на 2020 година, когато всички дизайнери бяха полудели по този цвят. От официалните костюми до спортното облекло – всичко беше в този много cute цвят.

Неоновия тренд
Открий своя стил

Когато заговорим за по-емблематични трендове,  първото нещо, което излиза в съзнанието на всеки човек – това е неон. Той е толкова  ярък , че няма как да бъде подминат и бързо прескача от пробната в гардероба ни .  Не случайно дизайнерът Алберто Бреши използва неона в голяма част от моделите си в своите нови колекции

Тенис – модни тенденции
Открий своя стил

Тенисът от много време не е само спорт, от няколко години много дизайнери бяха вдъхновени от тази вечна игра. На всички ни е любима бялата плисирана пола.

MIAMI VICE 
Открий своя стил

MIAMI VICE е новата тенис колекция на марката Hydrogen. Която прави препратка и почит към този „магически град“. Не случайно хората, които са посетили това място казват “това е РАЯ”... палми, ситен пясък и безкрайният Атлантически океан

Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..