Условия за връщане

Условия за връщане

1.      Общите условия на платформата за електронна търговия на Unseensport.com и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките. 

2.      Ако желаете да върнете закупените продукти се свържете с нас на имейл адрес salemanager@unseensport.com, като ни изпратите попълнен следния формуляр за връщане:

До “МГ ТЕНИС КЛУБ” ЕООД с ЕИК 203887680:

– С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки:

-        Каталожен номер по етикет на продукта/ ите, който желаете да върнете

-        Поръчано на /дата/                       с поръчка номер №

-        Получено на /дата/                        с куриер/лично на място от МГ Тенис Клуб- парк Заимов

-        Име на потребителя/ите

-        Адрес на потребителя/ите

-        Телефонен номер на потребителя/ите

-        Банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата и име на титуляра

-        Дата

 

3.      След получаване на попълнения формуляр ще обработим заявката за връщане и ще се свържем с Вас чрез имейл или на посоченият от Вас телефонен номер.

4.      След като получим обратно продукта/ите, ще проверим дали   отговаря  на оригиналното състояние, вида и опаковка, в който Ви е бил продаден, като ще Ви уведомим, ако установим евентуални забележки намаляващи стойността.

5.      Срок за възстановяване на сумата  към Вас е не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от продуктите.

6.      Разходите по връщането са за сметка на клиента и са стандартните упоменати в сайта и Общите условия (10лв.) , ще бъдат приспаднати от стойността на сумата за възстановяване.

7.      В случай на рекламация поради констатирани липси, неописани дефекти, несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи са за наша сметка.

Данни за куриера, за връщане на продукти към нас :

Еконт
Unseensport.com
гр. София, ул. Алабин 28
0894524222

Зареждам страницата Зареждам
Моля изчакайте..